VÄSTERPORT BAR & BISTRO

Västerport Bar & Bistro är mötesplatsen för alla som uppskattar det goda i livet.

En riktigt god frukost, gofika, nymalet kaffe från Balck Coffee, lunch, småplock, chark, ostbrickor, delikatesser och snacks med passande drycker. Vi bakar allt själva och mycket av det som serveras är från lokala leverantörer och våra närmsta vänner är kaffets mästare Sebastian Balck på Balck Coffee och den lokala bryggmästaren Johan Håkansson på Ängöl.
Våra fantastiska lokaler från 1600-talet som ligger mitt i city är utrustade med härliga loungemöbler i mysig miljö och en fullt utrustad bar. Vill man sitta ute så gör man detta på Västerports mysiga uteservering.

 

Öppettider Cafe Bar & Bistro:
Måndag-Torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00-20,30 ( AW 16-19)
Lördag: 11.00-20.30 
Söndag: Endast öppet om Spat har bokningar. 

Dagens lunch Måndag-Fredag mellan 11.00-15.00.

Mat & Dryck

Endast det bästa är gott nog!

Frukost & Fika

Kaffe från Balcks Coffee,  te, mackor , juice, yoghurt, granola, hembakat och mycket annat gott.

Bistromeny

Hemlagat på lokala råvaror:  Fisk & skaldjur, chark, vegetariskt, 3 ostar med tillbehör, Grillad Panino, Färsk Pasta, Västerports Chili på högrev, soppor, sallader mm. 

Vin, Bubbel, Whisky & Öl

Västerport har ett brett och intressant öl, vin och whiskysortiment och chansen är stor att du som gäst hittar en dryck som du aldrig testat.

Presentkort, den perfekta presenten!

Vem blir inte glad för ett presentkort? Hos oss kan du köpa den perfekta presenten som garanterat kommer gå hem hos vem som helst. Ett litet kort som ger en stor upplevelse! Vill du inte beställa digitalt enligt nedan, så ringer du oss bara på 0480-234 64, så fixar vi ett mer personligt presentkort som du hämtar på plats eller får med posten.

Presentkort, den perfekta presenten!

Vem blir inte glad för ett presentkort? Hos oss kan du köpa den perfekta presenten som garanterat kommer gå hem hos vem som helst. Ett litet kort som ger en stor upplevelse!

Vill du inte beställa digitalt enligt nedan, så ringer du oss bara på 0480-234 64, så fixar vi ett mer personligt presentkort som du hämtar på plats eller får med posten.

Recensioner

Våra gäster

Fick en kväll här i födelsedagspresent av min sambo i somras och minnet av den kvällen är svårslaget. Romantisk atmosfär, vackra lokaler och fantastisk service från början till slut. En kväll utöver det vanliga som jag gärna skulle återuppleva. Kan varmt rekommendera detta ställe!

Linda Söderlund

Kan varmt rekommendera underbara Västerport Spa

Fantastiskt krypin ❤️ man vill aldrig lämna!

Lee repfenning

Supertrevligt ställe med mysig miljö och inredning. Det är riktigt lyxigt att man får ha hela stället för sig själv och sällskapet man är i. Maten är av toppkvalitet som serveras av underbar personal. Rekommenderas starkt!

Nemo Miklos

Tack Nettan & Matilda för en fantastisk rolig kväll och att ni överraskar oss med en helt ny upplevelse!

Weronica Vinberg

Kontakta oss
Västerport Spa & Relax: Larmgatan 15

Tel: 0480 – 234 64
E-post: info@vasterportrelax.se

Swish: 123 224 0968

Kalmarporten AB, Org: 556748-2426

Sociala medier
Se till att följa oss för att få en inblick i hur mysigt du kan ha det tillsammans med oss!

Vi finns på Facebook och Instagram

Friskvårdsbidrag
På Västerport kan man som gäst nyttja sitt Friskvårdsbidrag genom E-passi och ActiWay.